Earn money online - Zaradi novac Online

utorak, 13. lipnja 2017.

Princeza Dajana presjekla vene nakon vjenčanja, zataskani skandal isplivao.Britanski portal Daily Mail objavio je drugi nastavak istine o braku princeze Dajana i princa Čarlsa koju je u tajnosti snimila, a koje su poslužile kao izvor Endrjuu Mortonu za knjigu Diana: Her True Story (Dajana: Njena prava priča).
Princeza Dajana ispričala je i kako se osjećala 29. jula 1981, na dan vjenčanja, koje je širom svijeta pred TV ekranima pratilo 750 miliona ljudi.
Ispričala je kako je dva dana uoči vjenčanja na generalnoj probi imala utisak da će se srušiti, jer joj je tokom cijele vjeridbe i dva dana uoči vjenčanja u mislima bila samo Kamila Parker.
“Noć prije vjenčanja povraćala sam, probudila se bulimija. Niko nije shvatao šta se zapravo događa. Kada sam se probudila na dan vjenčanja, u srijedu, bila sam jako smirena i osjećala sam se kao jagnje pred klanje. Svi oko mene su bili srećni, ali ja se nijesam tako osjećala. Dok sam hodala prema oltaru, pogledom sam tražila Kamilu, znala sam da je tu negdje. Svog muža sam cijelo vrijeme zaljubljeno posmatrala i znam da sam mislila kako sam najsrećnija djevojka na svijetu. Pomislila sam, on će se brinuti za mene. Kako sam samo pogriješila. U jednom trenutku sam ugledala Kamilu i pored nje njenog sina Toma. Još uvijek pamtim svaki detalj na njoj u tom trenutku”, ispričala je princeza.
Prvi dio medenog mjeseca Čarls i Dajana proveli su na imanju rođaka kraljevske porodice. Prema Dajaninim riječima, Čarls je ponio sa sobom brdo knjiga o čijem su sadržaju raspravljali tokom ručka, a drugi dio medenog mjeseca su proveli na jahti kraljevske porodice, gdje su svake večeri imali goste i nikada nijesu imali vremena jedno za drugo.
“U tom trenutku, moji problemi s bulimijom bili su jako ozbiljni. Na jahti sam povraćala četiri puta dnevno. Imala sam noćne more, sanjala sam Kamilu koja je postala moja opsesija. Nijesam imala povjerenja u Čarlsa koji je Kamilu zvao svakih pet minuta da je pita kako da se nosi sa svojim brakom”, rekla je ona.
Priznala je da joj je smetalo što su Čarlsu kraljica Elizabeta i princ Filip, njegovi roditelji, uvijek bili na prvom mjestu.
U borbi s bulimijom i depresijom zbog braka koji nije onakav kakvim ga je zamišljala, pokušala je da sebi oduzme život.
“Presjekla sam sebi zglobove žiletom samo nekoliko nedjelja nakon vjenčanja. Krv je curila”, rekla je u jednom trenutku Dajana.
Povratkom u London zatražila je pomoć stručnjaka, a jedino rješenje svog problema dobila je u obliku valijuma.
“Vilijam je začet u oktobru, to mi je zaokupilo misli i razveselilo sve oko mene. Bila je to teška trudnoća, povraćala sam gotovo stalno. Bilo mi je teško, a svi su cijelo vrijeme žalili Čarlsa i govorili kako mu je teško sa mnom. Porođaj je bio jako težak, a kad je kraljica došla u bolnicu da me posjeti, gledajući Vilijama rekla je: Hvala Bogu da nema uši na oca. Kada sam došla kući, pala sam u postporođajnu depresiju. Ako se Čarls ne bi pojavio kući u vrijeme kad je rekao da će doći, imala sam samo crne misli na umu. Suze, panika, suze i tako redom. Na dan Vilijamovog krštenja ja sam bila sasvim nebitna, kao da nijesam bila tamo. Niko nije obraćao pažnju na mene, u jednom trenutku i Vilijam je počeo jako da plače, baš kao da osjeća da sam loše”, rekla je Dajana.

Nema komentara:

Objavi komentar