Earn money online - Zaradi novac Online

subota, 3. prosinca 2016.

Nermin Redzic za portal Al Jazeera Balkans: Mrzim nepravdu i lažno obećanje...



Dvadeset godina nas uporno lažu da su oni spasitelji BiH. Uništili su narod i o njemu uopće ne brinu.
Pominju da nastavimo nekakim Alijinim putem, a na tom putu smo ostali bez 200 hiljada naših ljudi, milion ih je raseljeno, izgubili smo dvije trećine države. Nakon toga uništili su ekonomiju, ljude i perspektivu. I sada nam još govore da nastavimo istim putem i da je u jedinstvu spas. Umjesto lažnog jedinstva ti kriminalni lopovi trebaju otići s vlasti.

Ja im kažem da ćemo svi propasti ako oni ostanu na vlasti. Spasimo zemlju! Prepadaju nas, prijete. Vidjeli ste, Kemal Čaušević je priznao da je ukradeno stotine miliona KM. Ko je to radio iz vrha SDA? Neko će morati u zatvor. I nemojte da se vi bojite njih, nek se oni boje nas. 



Meni kao običnom čovjeku ne treba ništa, ali podrška treba ovom narodu da bolje živi. Zlatne kašike, koje su obećavali, otišle su u strane banke. Ali računi se moraju svesti, kako u biznisu, tako i u politici. 

Vladajuće stranke  podijelili su se u nekoliko porodica, upropastile takvom politikom sve privredne i javne institucije, koristeći pozicije stekli su veliko bogatstvo, vikendice, vile.

Želim da vam kažem da se uspravite i shvatite da je narod gazda, a ne političke partije. Ne dajte nikome da vam uzurpira to pravo. Ponašajmo se kako to radi domaćin na selu.  Ako mu se izjalovi krava, ona mora da ide. Ova vlast je jalova i ona mora da ide.

Autor: Facebook video
_______________________________________________________________________________________
Sponzor sajta Dailymotion Balkan Production



Plemeniti dečko poklanja patike ženi koja prosi... by balkan-production
BOUNCE and BASS ★ Discotronic - Now Is The Time... by balkan-production

Nema komentara:

Objavi komentar